Märken

Om oss

Först skidor, sedan wakeboard, efter det skateboard och nu longboard. Ur kärlek till alla fartfyllda sporter så föddes mrboard.se som idag har blivit en av Sveriges största återförsäljare för longboards och tillbehör på internet och i butik.

Vi jobbar med kända varumärken som tex. Rayne, Urskog, Loaded, Slipstream, Venom, Orangatang, Paris, Randal, Caliber, ABEC11 och många fler! Vi utökar ständigt vårt utbud och lyssnar på våra kunder för att ta hem de produkter som ni efterfrågar.

Vårt mål är att vara Sveriges ledande nätbutik för longboards och tillbehör. Men vi har aldrig brådskat dit. För att kunna vara det så måste varje kund på vägen vara nöjd, varje montering måste vara noggrann, varje beställning måste skickas snabbt, varje kundkontakt måste vara trevlig. Att vi gör vårt arbete rätt och snäppet bättre än våra konkurrenter är det som gör att vi kan fortsätta vara en av Sveriges största butiker. Vi mäter inte vår storlek i hur många kunder vi har haft, utan hur många nöjda kunder vi har. Vi vill att du ska känna att vi är ett litet företag, så vi tar hand om dig personligt. Vi bryr oss kort sagt - prova oss så bjuder vi på något kul!

Handla online eller besök butiken som delas med Actionbolaget på Stora Nygatan 42 i centrala Malmö.

Öppetider:
Tisdag- fredag 11:00-18:00
Lördag: 12:00-17:00

Varmt välkommen till mrboard.se!

Företagsinformation:
MRBOARD / Actionbolaget PerGustav AB
Org.nr: 556811-6825
VAT: SE556811682501
Stora Nygatan 42
21137 Malmö
072-502 96 57
help@mrboard.se


Tillverkare