Elwing board E1-500 elektrisk skateboard

I lager.
7 995 kr
4 995 kr

Elwings elbräda är en kompakt och mycket kraftfull elektrisk skateboard där varje detalj är designad med tanken om att bara för att man adderar en motor på en skateboard behöver man inte plocka bort egenskaperna som en vanlig skateboard har. Elwing är en elskateboard som har tagits väl emot bland erfarna skateboardåkare och själva brädan är inspirerad av en klassisk pool-bräda som ju är bred och stabil samt lätt att manövrera och kontrollera.

Elwing är den perfekta pendlar och citybrädan och den bräda på marknaden som ger dig mest ”skateboardkänsla” men låt dig inte luras av den lilla smidiga brädan, det är tryck i den här och du kan både göra ollies, kvicka svängar, åka i uppförsbackar och köra i hela trettio kilometer i timmen!

Den korta hjulbasen tillsammans med de stora hjulen ger dig en kvick bräda perfekt för carving och för att kryssa dig fram i trafiken bland cyklar och människor. 

Elwings skateboard accelererar och bromsar in mjukt och ger dig en grymt skön åkupplevelse. Du växlar enkelt mellan två hastighetslägen ”Slow Mode” och ”Sport Mode” med den smidiga handkontrollen och du kan köra i 30km/h som snabbast vilket är mer än tillräckligt för de flesta av oss. 

Du laddar batteriet på nittio minuter och kan köra 10-15 km på en laddning beroende på hastighet och vem du är samt hur du kör. Ett tips är att pusha lite innan du startar själva driven för att spara på batteri. 

Kör du slut på batteriet kan du pusha vidare precis som på en vanlig skateboard.  

Egenskaper:

Bräda.

Bredd: 9”

Längd: 30.75”

Hjulbas: 14,5”

Shape: Kicktail, konkav, Wheel wells

Truckar:

Standardkingpin

Bushings: 95A

Hjul:

Material: Polyurethane

Diameter: 83mm

Durometer: 83a

Batteri: 

LG 10s18650 HE2 with BMS. 36V, 2.5Ah, 90Wh, Vikt: 900g

Motor: 

Brushless 500W in-wheel motor

Kontroll: 

Radiofrequency remote control, 2.4 Ghz AAA batteries

Functions Acceleration / braking / reverse gear / Slow Mode / Fast Mode. Child Safety Mode deactivates / Fast Mode. 

Laddare: Specs: 2A charger

I paketet: 

Elwing komplett bräda

Handkontroll

Laddare (Kontakt för Europa och Usa)

Skate tool

Garanti: 1års garanti.