Veckans Gear #12 Fuse 4x4-Kit till skateboard och Longboard

I lager.
595 kr

Mrboards personal väljer nästan varje vecka ut en ny produkt som vi gillar lite extra mycket nu har turen kommit till vinterns absolut roligaste grej nämligen Fuse 4X4 KIT.

Kommentar från personalen: 

Fuse 4X4 är medar eller kanske bättree beskrivet miniskidor som du kan montera istället för hjul på din vanliga longboard eller skateboard. Med Fuse på brädan kan du köra downhill, göra trick och sladda i snön med nästan samma känsla och kontroll som på asfalt. Det är fantastiskt roligt och väljer du att köra downhill så kommer det gå snabbt! Tänk på att du måste ha en leash om du ska köra snowskate i något skidsystem med lift.


Fuse 4x4 Kit. Skidor till Longboard. Gör om din longboard eller skateboard till en snöskate! Skidorna passar alla vanliga truckar och monteras lika enkelt som dina hjul. Skidorna är konstruerade i hård plast och tål temperaturer ner under 30 grader. Fästet är gjort av metall, i det sitter vanliga kullager som gör att skidorna tiltar och anpassar sig efter underlaget. Under varje skida sitter det en metallskena för att ge bra grepp på is, och den går att ta bort om man inte vill ha den.

Skidorna går att åka riktigt fort med, det är bara du som sätter gränsen. Med Fuse 4x4 Kit åker du precis som på sommaren, fast på vintern - nu tar longboardsäsongen aldrig slut!