Veckans Gear #3 Zealous keramiska kullager

395 kr

Tillfälligt slut i lager - Slå oss en signal så kan vi kanske beställa hem eller hjälpa dig välja något liknande! 

Mrboards personal väljer varje vecka ut en ny produkt som vi gillar lite extra mycket nu har turen kommit till Zealous keramiska kullager. 


Kommentar från personalen: 

Fantastiskt bra kullager som bara blir bättre med tiden. Rekommenderas för dig som kör freeride, downhill och cruising. Vi har sålt hundratals Zealous under åren och bara fått positiva kommentarer. Världens mest prisvärda kullager, lätt! Världens bästa kullager, troligtvis!! Du slipper dessutom hålla reda på speedrings och spacers. 


Pris: 

395 kr för ett av världens bästa keramiska kullager, lätt värt! :) 


Zealous  "Ceramics" med inbyggda spacers och speedrings, världens mest prisvärda keramiska kullager? - Troligtvis! 

Zealous är ett av världens mest omtalade och populära kullager och Zealous nya keramiska kullager med inbyggda spacers och speedrings samt skyddande gummisköldar är helt klart ett av världens absolut bästa kullager för longboard, slalom och park/ramp-åkning. Keramiska Kullager är lättare, hårdare, smidigare och naturligtvis mer korrosionsbeständiga. Detta innebär att man kan använda ett annat typ av smörjmedel som gör kullagren snabbare redan från start samt att keramiska kullager rullar snabbare och håller längre. Dock är keramiska kullagermer känsliga för smällarän ett stål-lager.


Egenskaper:

Zealous speedrings är 0.5mm

Zealous “gummisköldar” håller smuts och skräp borta. 

Zealous spacers är 0.4045"  

Keramisk olja

Innehåller:

8 st kullager.