Veckans gear #4 Paris Street Skateboardtruckar

495 kr

Tillfälligt slut i lager - Slå oss en signal så kan vi kanske beställa hem eller hjälpa dig välja något liknande! 

Mrboards personal väljer varje vecka ut en ny produkt som vi gillar lite extra mycket nu har turen kommit till Paris Street Trucks. 


Kommentar från personalen: 

Paris truck Co är världens största tillverkare av longboardtruckar och för några år sedan lanserades även deras Streetskate-truckar som heter just Paris Street. Här får du en svängig truck perfekt för park, bowl, ramp, techslide, på cruisers och såklart för hederlig street skate. Det som utmärker Paris truckar är att de är lite högre än tex Independent vilket möjliggör större hjul. Upp till 60 mm stora hjul går utmärkt utan att riskera wheel bites. Paris svänger superskönt och är ett perfekt val för dig som gärna åker med större hjul. Finns i 108, 129, 149 och 169 mm. 

Pris: 

495kr- 535kr beroende på bredd. Priset är fortfarande riktigt bra och ligger 100-200 kr under de stora skateboardtruckmärkena. 


Paris truckar har länge dominerat longboardtruck-marknaden och deras nya skateboardtruck Paris Street är helt klart här för att stanna. Paris trucks är kända för sina sköna och djupa svängegenskaper och även Paris Street svänger superskönt.

Truckarna är något högre än klassiska skateboardtruckar vilket gör att du kan köra med större hjul (upp till 60 mm) utan att behöva risers.

Vi har provkört i pool, bowl, street, ramp, grindat, trickat, sladdat, ”ollat”, flipat och Paris street-truckar är verkligen supersköna och slitstarka. De märker främst ut sig i poolen tack vara sin sköna ”sväng”. 


Storleksguide: 

Paris 108 passar bäst till mini-cruisers, Penny boards eller kanske som slalomtruckar.

Paris 129 passar bäst till brädor som är 7.4" - 7.75" breda

Paris 149 passar bäst till brädor som är 8.25"-8.75" breda.

Paris 169 passar bäst till brädor som är 9.25" - 10" breda.


Egenskaper:

Bushings: 93A Divine urethane bushings

Skruvhål: Oldschool + Newschool

Priset avser: 2 truckar.