Om oss

Först sålde vi skateboards, sedan snowboards och efter det longboards. Idag åker vi själva allt som går att åka i sidled och ur kärlek till alla fartfyllda brädsporter så föddes mrboard.se som idag har blivit en av Sveriges största återförsäljare av longboards och longboardtillbehör på internet. Utöver longboards har vi idag även, snowskates, och skateboards i sortimentet.

Vi jobbar med kända varumärken som tex. Landyachtz, Urskog, Loaded, Slipstream, Venom, Orangatang, Paris, Randal, Caliber, Abec11, Alva, Seismic, SKF och många fler! Vi utökar ständigt vårt longboard och skateboard-utbud och lyssnar på våra kunder för att ta hem de produkter som ni efterfrågar.

Vårt mål är att vara Sveriges ledande nätbutik och det självklara valet för dig som åker skateboard eller longboard. Men vi har aldrig brådskat dit. För att kunna vara det så måste varje kund på vägen vara nöjd, varje montering måste vara noggrann, varje beställning måste skickas snabbt och varje kundkontakt måste vara trevlig. Att vi gör vårt arbete rätt och snäppet bättre än våra konkurrenter är det som gör att vi kan fortsätta vara en av Sveriges största brädsportsbutiker. Vi mäter inte vår storlek i hur många kunder vi har haft, utan hur många nöjda kunder vi har. Vi vill att du ska känna att vi är ett litet företag, så vi tar hand om dig personligt. Vi bryr oss kort sagt - prova oss!

Varmt välkommen till mrboard.se

Kolla även in vårat syster-bolag Top12

Företagsinformation:
mrboard / Life Quality Malmö AB
Org.nr: 559316-2646
VAT: SE5593162646

Life Quality Borgeby AB
Kornettvägen 2
237 41 Borgeby
040 1222225

Kontor: Haragårdsvägen 4 , 266 54 Vejbystrand

Mail ; [email protected]