Om oss

Först skateboard, sedan snowboard och efter det longboard. Idag åker vi själva allt som går att åka i sidled och ur kärlek till alla fartfyllda brädsporter så föddes mrboard.se som idag har blivit en av Sveriges största återförsäljare av longboards och longboardtillbehör på internet. Utöver longboards har vi idag även ett stort utbud av el-longboards, snowskates och skateboards i sortimentet.

Vi jobbar med kända varumärken som tex. Landyachtz, Urskog, Loaded, Slipstream, Venom, Orangatang, Paris, Randal, Caliber, Abec11, Alva och många fler! Vi utökar ständigt vårt longboard och skateboard-utbud och lyssnar på våra kunder för att ta hem de produkter som ni efterfrågar.

Vårt mål är att vara Sveriges ledande nätbutik och det självklara valet för dig som åker skateboard eller longboard. Men vi har aldrig brådskat dit. För att kunna vara det så måste varje kund på vägen vara nöjd, varje montering måste vara noggrann, varje beställning måste skickas snabbt och varje kundkontakt måste vara trevlig. Att vi gör vårt arbete rätt och snäppet bättre än våra konkurrenter är det som gör att vi kan fortsätta vara en av Sveriges största brädsportsbutiker. Vi mäter inte vår storlek i hur många kunder vi har haft, utan hur många nöjda kunder vi har. Vi vill att du ska känna att vi är ett litet företag, så vi tar hand om dig personligt. Vi bryr oss kort sagt - prova oss!

Varmt välkommen till mrboard.se!

Företagsinformation:
mrboard / Actionbolaget PerGustav AB
Org.nr: 556811-6825
VAT: SE556811682501
Holmgatan 8A
21145 Malmö
072-502 96 57
help@mrboard.se